Σε ετοιμότητα για τις εκλογές η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε ετοιμότητα για τις εκλογές η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε ετοιμότητα για τις εκλογές η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 95 ΦΟΡΕΣ

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου για τη διεξαγωγή των εκλογών που από ώρα σε ώρα αναμένεται να προκηρυχτούν.

Υπεύθυνος για τη διεξαγωγή τους είναι σε επίπεδο νομού, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ενώ στη διαδικασία θα συμμετάσχουν εργαζόμενοι της περιφέρειας που έχουν επιφορτιστεί με το αντικείμενο.

Μιλώντας για το θέμα χτες ο κ. Κόκκινος δήλωσε τα εξής: «Μέσα σε εννιά μήνες η χώρα μπαίνει σε τρεις εκλογικές διαδικασίες, όλα δείχνουν ότι ο Σεπτέμβρης θα είναι ο μήνας των εθνικών εκλογών, καλούμαστε ως περιφέρεια να ανταπεξέλθουμε στην επιτυχή εκλογική διαδικασία.

Οι διαρκείς εκλογές δεν ξέρω κατά πόσο βοηθούν τη λειτουργία του τόπου μίας χώρας που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα που βλέπει τα δημοσιονομικά της να έχουν εκτροχιαστεί, και αντί να μαζευτούν διαρκώς διογκώνονται.
Από την πλευρά μας θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια και θα έχουμε τη συνεργασία που χρειάζεται».

Τα κράτη να συνεννοηθούν
Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό θέμα τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που πρέπει να τύχει συνολικής αντιμετώπισης από τα κράτη.
«Εάν τα κράτη δεν δουν το θέμα συνολικά και δε συνεννοηθούν τότε τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο» είπε και πρόσθεσε:.
«Οι άνθρωποι που έρχονται έχουν πολλά προβλήματα και αυτούς που έρχονται κοντά μας και είναι ρακένδυτοι και έχουν ανάγκη υποστήριξης θα πρέπει να τους στηρίξεις όπως να στηρίξεις και τις κοινωνίες της.

Γιατί η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί. Η επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου πιστεύω να φέρει θετικές ειδήσεις για την περιοχή και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε.
Πιστεύω να έχει ανταπόκριση και η πρωτοβουλία του κ. Παυλόπουλου που θέλει να θέσει το θέμα στην ΕΕ για να παρθούν συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες αποφάσεις.
Ενημέρωση έχει για το θέμα και ο κ. Μειμαράκης».

Διαβάστε ακόμη

Δεύτερη φορά αριστερά

Τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών

ΑΝΕΛ: Θα παλέψουμε για τα προβλήματα του τόπου

Συνεργασία με το δήμαρχο είχε ο βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός

Ένα απο τα άκυρα ψηφοδέλτια των εκλογών

N. Bενετοκλή: Πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν πείσαμε τον κόσμο

Συγχαρητήρια ΣΕΤΕ στον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα

Aπό σήμερα ξαναχτίζουμε την πατρίδα μας