Στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου ο Γιάννης Μηνατσής

Στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου ο Γιάννης Μηνατσής

Στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου ο Γιάννης Μηνατσής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, παρέστη ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν τα δύο νησιά.

Ο κ. Έπαρχος είχε αποστείλει στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου επείγουσα επιστολή, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση του ρήγματος στην προβλήτα του Διαφανίου, να τοποθετηθούν κάμερες WEB στα τρία λιμάνια Πηγαδίων, Κάσου και Διαφανίου, καθώς επίσης και ταινίες φωσφορίζουσες περιμετρικά της προβλήτας, για την ευκολότερη και ασφαλέστερη προσέγγιση του πλοίου «Πρέβελης» τις νυχτερινές κυρίως ώρες.

Το αίτημα αυτό, είχαν υποβάλει στον Έπαρχο, οι δύο πλοίαρχοι του «Πρέβελης».
Τόσο ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χριστοδούλου, όσο και η προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Λ.Τ. κ. Μαρία Δεληγιάννη, δεσμεύθηκαν να προχωρήσει άμεσα η προμήθεια των καμερών και να τοποθετηθεί φωσφορίζουσα ταινία ή άλλο υλικό, περιμετρικά των προβλητών των τριών λιμανιών.

Όσον αφορά την αποκατάσταση του ρήγματος στην προβλήτα του Διαφανίου, υπήρξε δέσμευση, ότι θα ολοκληρωθούν άμεσα η διαδικασίες για την επισκευή της, πριν αποκολληθεί λόγω καιρού, το κομμάτι που έχει αποκοπεί από την προβλήτα.

Παράλληλα δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα τοποθετηθεί άμεσα νέα πίντα σε άλλο σημείο της προβλήτας, προκειμένου να μην επιβαρύνεται η πίντα που ήδη υπάρχει στο αποκομμένο κομμάτι, κατά την πρόσδεση του πλοίου.

Διαβάστε ακόμη

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Χοροί, παραδοσιακές φορεσιές και μουσική κατά την υποδοχή του πρώτου τσάρτερ στην Κάρπαθο (βίντεο)

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου