Σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας για την υπόθεση του φράγματος

Σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα της  εισαγγελίας για την υπόθεση του φράγματος

Σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας για την υπόθεση του φράγματος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 644 ΦΟΡΕΣ

Από τον αντεισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου κ. Αναγνωστόπουλο

Δεκάδες είναι οι συμπολίτες μας που σπεύδουν πλέον στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου ζητώντας την διενέργεια έρευνας και καταλογισμού των ευθυνών αντίστοιχα, σε όλους όσους ευθύνονται για το γεγονός ότι καθημερινά σχεδόν, χιλιάδες νοικοκυριά έχουν πολύωρες διακοπές νερού.

Η όλη διαδικασία, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες μέρες. Η προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, από τον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κο Λ. Αναγνωστόπουλο, πριν από τρεις εβδομάδες, αφού εξετάστηκαν δημοσιεύματα του τοπικού τύπου. Αφορούσε την εμπλοκή του όλου έργου και την διερεύνηση ευθυνών σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Σημειώνεται ότι η έρευνα είχε διαταχθεί πριν από την έγκριση της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το φράγμα του Γαδουρά. Δεν αποκλείεται τώρα να επικαιροποιηθεί και να συμπεριλάβει και το ζήτημα των παρατεταμένων διακοπών υδροδότησης στην πόλη της Ρόδου και σε αρκετά χωριά του νησιού μας.

Πριν από μερικές μέρες, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημάρκος, είχε δηλώσει ότι θα προσφύγει ο ίδιος στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προκειμένου να τον ενημερώσει για τον ανήθικο όπως τον χαρακτήρισε πόλεμο που δέχθηκε σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε ακόμη

Νέο τροχαίο ατύχημα στην πόλη της Ρόδου

Ρεπορτάζ Ροδίτη δημοσιογράφου εντάχθηκε στην Τράπεζα Θεμάτων του υπ. Παιδείας για τη Γλώσσα

Μεταναστευτικό: Μείωση άνω του 50% στους διαμένοντες στις 5 δομές του Ανατολικού Αιγαίου στο 4μηνο

Γιάννης Παππάς: «Μπαίνουμε δυστυχώς σε ελέγχους για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στις επιχειρήσεις»

Σημαντική δωρεά του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στην Καρδιολογική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου με την καθοριστική συμβολή του Ομίλου Mitsis

«Κρασί από τα χείλη σου»

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ 13 Μαΐου στη Ρόδο για ενημέρωση εργαζομένων

Οι εργαστηριακοί γιατροί περιγράφουν το οικονομικό τους αδιέξοδο