Θα συνεχίσει τη λειτουργία του ο ΠΡΟΤΟΥΡ

Θα συνεχίσει τη λειτουργία του ο ΠΡΟΤΟΥΡ

Θα συνεχίσει τη λειτουργία του ο ΠΡΟΤΟΥΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Με την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων του ΠΡΟΤΟΥΡ που αφορούν παρελθόντα έτη ασχολήθηκαν τα μέλη της διοίκησης του οργανισμού στη χτεσινή συνεδρίασή της.

Το δ.σ. του ΠΡΟΤΟΥΡ που συνεδρίασε υπό την προεδρεία του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, εξέφρασε αρχικά την ικανοποίησή του για την απόφαση του επιτρόπου να εγκρίνει την επιχορήγηση του οργανισμού από το δήμο Ρόδου με το ποσό των 300.000 ευρώ, κάτι που θα διασφαλίσει την συνέχιση της λειτουργίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό του χρέους για το οποίο γίνεται λόγος αφορά τα προηγούμενα δύο χρόνια, και αντιστοιχεί σε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την πληρωμή δράσεων, εκθέσεων, διαφημιστικών εντύπων, αλλά και την κάλυψη μισθοδοσίας, ασφαλιστικών εισφορών και φόρου εισοδήματος.

Το χρέος χαρακτηρίζεται διαχειρίσιμο ενώ όπως έγινε γνωστό οι τοπικοί φορείς είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν πρόσθετα ώστε να επιλυθούν επιμέρους ζητήματα που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου ώστε να μπορέσει ο ΠΡΟΤΟΥΡ να πάρει φορολογική ενημερότητα και να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο