Οι Ρόδιοι πυγμάχοι εθριάμβευσαν

ΑΦΙΞΕΙΣ
Με το α/π “Μηδία” αφίχθησαν την Κυριακήν 6 τρέχ. εξ Αιγύπτου η οικογένεια Ζαχαριά Μαυράκη διά Κάσον, αί οικογένειαι Αντωνίου Μετζέλα, Χρήστου Ναχάς, Νικολάου Σαρίνα, η οικογένεια Άρμια. Μαγκάρ εκ Σουδάν, αί κυρίαι Έλλη Βασιάδου Ευανθία Καραντώνη, Ελευθερία Γεωργαλλή μετά των τέκνων των, και διάφοροι άλλοι επιβάται. Επίσης διήλθον του Πειραιώς με το αυτό πλοίον διάφοροι επιβάται.

Αθλητικά Νέα
ΟΙ ΡΟΔΙΟΙ ΠΥΓΜΑΧΟΙ ΕΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ

Οι Δωδεκάνησιοι Πυγμάχοι υπερίσχυσαν των αντιπάλων των Αμερικανών είς τους Πυγμαχικούς αγώνας της παρελθούσης Κυριακής.

Εκατοντάδες φιλάθλων κατέκλυσαν το γήπεδο αθλοπαιδιών του Πεισίροδου και απεθέωσαν τους Πυγμάχους μας είς την προσπάθειά των να επιβληθούν των αντιπάλων των. Είς το πρώτον αγώνα ο Σ. Γιαννουκάς, νικά τον Παπαϊωάννου Ηλία. Είς τα σημεία ήτοι 2-1 σετ.

Είς τον επόμενον ο Ζωάννος Βασίλειος παραχωρεί ισοπαλίαν είς τον Χατζημάρκο Βασίλειον 1-1 σετ.
Ο τρίτος αγών Χατζή Μιχαήλ και του Αμερικανού Χούκ Αρμπρούστερ δεν λαμβάνει χώραν.

Ο Αρμπρούστερ συναντάται μετά του Ρότζερς από τον οποίον ηττάται είς τα σημεία.
Ακολούθως ο πρωταθλητής μας Λυκοπάντης Ηλίας τίθεται αντιμέτωπος του δυναμικού Αμερικανού Μπόμπ Αντκινς.

Ευθύς εξ αρχής ο Λυκοπάντης αναλαμβάνει την πρωτοβουλίαν και σφυροκοπεί συνεχώς τον αντίπαλόν του όστις προσπαθεί να αποφύγη. Είς τον δεύτερο γύρο ο Ρόδιος και πάλιν υπερέχει καθώς και είς τον τελευταίον.

Οι κριταί ανακηρύσσουν νικητή τον Λυκοπάντη και είς τα 3 σετ με σημεία 178 υπέρ και 159 κατά.
Εν συνεχεία επρόκειτο να διεξαχθή ο αγών Κιτώφ Μάριου και Φιλ Γκλάντιγκ. Ο Κιττώφ έρχεται είς το ρίγκ ο δε Αμερικανός την τελευταίαν στιγμήν δηλοί αδυναμίαν και ούτω ο Ρόδιος ανακηρύσσεται νικητής άνευ αγώνος. Επίσης εκλήθη και έτερος Αμερικανός όστις εδήλωσεν και αυτός αδυναμίαν.

Ο επόμενος αγών φέρει αντιμετώπους ένα νέγρο τον Τζόν Χόουκινς και ένα λευκό τον Μέλβιν Κάρτερ.

Ο λευκός υπερέχει του νέγρου με συνεχή άπερκατ. Παραδόξως 15” πρό της λήξεως ο νέγρος με “δυναμίτη” ρίπτει νοκ-άουτ τον αντίπαλό του. Την διοργάνωσιν έκλεισε η συνάντησις δύο νέγρων του Γκέο Τζόνσον και του Ρέϋ Φίλιπς που τελείωσε με 3-0 σετ.

Δέον να σημειωθή ότι το όλον πρόγραμμα επλαισίωσε η μπάντα του αεροπλανοφόρου “‘Εσσεξ”.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Την προσεχή Κυριακήν θα λάβη χώραν φιλική ποδοσφαιρική συνάντησις μεταξύ των ομάδων Διαγόρα-Ατρομήτου υπέρ ενισχύσεως του προπονητού κ. Β. Κοσκινά. Ο εν λόγω αγών αποτελεί ρεβάνς καθ’ ότι ο Διαγόρας είς τον πρώτον αγώνα επεβλήθη με 2-1.

ΠΡ.  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣΔ
Την προσεχή Κυριακή θα λάβη χώραν η Γενική Συνέλευσις της ΕΠΣΔ προς ανάδειξιν νέου Διοικητικού Συμβουλίου.